De unde sa cumparati perne?

Înţelept ar fi să testezi pe ele, cu mâna ta, un Kirby ! Rezultatele renuntarii la perne devin sesizabile dupa mai mult de 15 ani :(

Daca ai toata locuinta cu mocheta lipita, de ce ar trebui sa-ti dau ceva ce nu-ti foloseste? Ca fapt divers, am avut ocazia sa curat cu Kirby mocheta din 1960 din lana si propietarilor nu le venea sa creada cat de bine arata (parea noua) Pe vremuri lucrurile se faceau mai cu simt de raspundere.

Are un adaptor specializat, foarte eficient care face asa numita spalare uscata. Daca ceara este de calitate are si efect antibacterian si antialergen. 2) Eliminam covoarele=usuram munca si timpul alocat curateniei.

- Cand calcam pe perne se electrizeaza si actioneaza ca un magnet de praf in sensul ca tine praful si acarienii la nivelul pardoselii si nu in aerul pe care il respiram! Ar fi interesant sa aflu cum se pune parchet laminat in aceste locuri! - Cea mai mare concentratie de praf si acarieni se afla in saltele si tapiterii.

2) Eliminam covoarele=usuram munca si timpul alocat curateniei. Cel mic, acum de 8 luni, e atras de perne din punct de vedere senzorial si cromatic.

In ceea ce priveste copiii, am vazut la ei doua abordari diferite, in functie de varsta. Am creat astfel diverse dialoguri cu fetita de pe hinta, cu soferul tractorului sau cu ciobanul care pazeste turma de oi.


Banaby.ro: perne

Information

Added: 2018-08-29
Category: mobilier copii

Tags article