Pariuri bonus Unibet

Toate casele de pariuri dau cele mai bune opţiuni de pariere pentru a atrage jucători.

Întraţi în lumea plină de suspans a pariurilor sportive şi încasaţi un bonus de până la 100 RON pentru pariuri: Unibet Group Limited este un loc sigur, de încredere şi punctual de plată, personalul său este format din 750 de angajaţi. INSCRIE-TE DE PE ACEST SITE SI PRIMESTI 200 RON BONUS PENTRU PARIURI SPORTIVE!OFERTA LIMITATA!

Depozitele prin Moneybookers şi Neteller nu sunt eligibile pentru acest bonus! Această ofertă este valabilă până pe data de 31 Decembrie 2009, numai pentru utilizatori care fac primul depozit la Sportsbook. (primul depozit + bonus) de 5 ori pe pariuri sportive pe pieţe cu cote de cel puţin 1.50 sau 40 de ori la casinoul nostru (x20 în sala de jocuri).

De exemplu pariuri online bonus bonusul şi câştigurile pentru pariuri sportive nu pot fi folosite la cazinou sau poker. Valoarea maximă a bonusului nu poate depăşi 50 Euro sau echivalentul în orice altă monedă acceptată (200 RON, 70 USD, 40 GBP). Bonusul de 50 Euro se adresează exclusiv celor ce depozitează pentru prima oară în contul de pariuri sportive.

Şi numărul acestora pot fi găsite după autentificare în "Contul meu". Trimiteţi un mail la ro@ cu numele dvs, numărul contului/numele de utilizator, numărul pariului şi un mesaj în care menţionaţi că doriţi acordarea bonusului. Selectionata antrenata de Joachim Low are un avantaj moral in fata adversarilor " pariuri sportive " dupa ce a castigat 14 din cele 22 de meciuri directe.

Information

Added: 2018-04-12
Category: Unibet

Tags article

pariuri online bonus