1xbet

Castigurile sunt creditate direct in contul dvs. dupa orice tragere la sorti si va sunt platite la cerere, in acelasi mod in care ati bagat bani. Nu exista informatii despre faptul ca primesc un comision sau vreo taxa care se percepe pentru a obtine castigurile. Ei bine, ei spun ca nu exista taxe daca utilizati bitcoins. In informatiile lor de pariere, exista o multime de informatii despre vanzarea pariului sau o parte din acesta in plus plus asigurarea. Dar nu suntem siguri daca acest lucru se aplica la loterii sau doar la alte pariuri disponibile.

Nu va asteptati la o claritate suplimentara la 1xbet in termenii si conditiile lor. Exista doua sectiuni care se ocupa de loterii, iar informatiile sunt foarte limitate. Ei spun ca detineti linia biletului pe care ati ales-o si ca va castigati castigurile. Dar T&C se refera la „simboluri” fata de numere si pune mai mult spatiu in ceea ce se intampla daca biletul este defect fata de ceea ce se intampla atunci cand joci aici.

Exista un numar de telefon din Romania, desi este destul de evident ca nu este locul unde se afla serviciul pentru clienti. 1xbet este detinuta de Exinvest Limited, o companie cu sediul in Cipru. Acestea ofera numarul de telefon, o adresa de e-mail si chat-ul live pentru a pune intrebari. Doar nu asteptati un raspuns.