- 1xbet

1xbet pariuri online legale

1xbet pariuri online legale

Serviciu clienți
Prezentați principalele instrumente de asistență, dar nu lipsește perplexitatea
Există mai multe modalități de a cunoaște instrumentele de servicii pentru clienți puse la dispoziție de 1xbet. Pe pagina principală, în partea de sus, se găsesc pictogramele de telefon și e-mail care ne arată principalele date de contact de 1xbet. Numărul de telefon 02 36046334 este disponibil în fiecare zi, dar numai pariuri online legale două ore, între 15 și 17. Cu toate acestea, secțiunea de asistență a site-ului ne spune ceva diferit. În partea de jos a paginii, de fapt, lângă același număr de telefon ca mai sus, există un timp de utilizare diferit pentru serviciu: de la 8 la 17. Prin urmare, este necesar să actualizați aceste informații importante.

Recenzie 1xbet: program, cote de fotbal și pariuri bonus 1xbet care pariază asistența clienților
Utilizatorul poate contacta, de asemenea, 1xbet prin e-mail, scriind la asistență@1xbet.it. Timp de raspuns? Aproximativ 24 de ore. Serviciul de asistență prin e-mail este disponibil în fiecare zi de la 10 la 22. A fost adăugat un link la pagina de asistență care ar trebui să se refere la o altă pagină creată pentru a completa un formular. De fapt, legătura nu funcționează. În mod alternativ, puteți accesa formularul dând clic pe pictograma e-mail din partea de sus a paginii de pornire, lângă pictograma telefonului. De asemenea, 1xbet informează că un serviciu de asistență prin chat este disponibil în fiecare zi de la 11 la 21.

24/7 asistență pentru clienți?
Indisponibil. 1xbet de asistență activă în fiecare zi între 10:00 și 22:00

Primă
Avantajele bonusului de bun venit la pariuri de 1xbet și promoțiile multiple bonus
Recenzie 1xbet: program, cotă fotbal și bonus pariuri 1xbet bonus de pariuri de bun venit
Bonusul de bun venit de 1xbet probabil nu este printre cele mai bune disponibile pe piață, dar este cu siguranță printre cele mai ușor de obținut și de utilizat. De fapt, bonusul oferă, după înregistrare și prima operațiune de depunere, un bonus de 50%, până la maximum 30,00 EUR, la primul pariu făcut. Pariul poate fi plasat fie în modul simplu sau multiplu, cu o minimă cota de 2,00. 1xbet va credita bonusul indiferent de rezultatul primului pariu. Primul bonus de depunere trebuie utilizat în termen de șapte zile de la data plății. Nu se acordă niciun bonus nimănui care face un depozit folosind Skrill ca metodă de plată. Suma minimă care trebuie depusă pentru a beneficia de bonus este de 10,00 EUR.

Recenzie 1xbet: program, cotă fotbal și bonus pariuri 1xbet bonus fotbal Multi Plus
Detalii despre bonus
1xbet a creat de asemenea un bonus multiplu. Bonusul pornește de la pariurile care includ cel puțin cinci evenimente (5%) până la maximum 20 (118%). Evenimentele incluse în pariul multiplu trebuie să aibă o cotă minimă de 1,25. Există, de asemenea, un program important de rambursare a bonusului multiplu pe care vi-l vom explica acum. 1xbet, de fapt, în fiecare săptămână rambursează, până la 25 de euro, pariurile pierdute pentru o singură predicție greșită. Există trei benzi de rambursare. Prima oferă o rambursare de 100% pentru pariurile cu cote egale sau mai mari de 100,00. A doua constă într-o rambursare de 50% pentru cei care pariază 2,00 EUR de la Mobile pe pariuri cu cote egale sau mai mari de 10,00.

Recenzie 1xbet: program, cotă fotbal și bonus pariuri 1xbet bonus de pariuri multiple fotbal
De asemenea, pentru cei care pariază 2,00 EUR de la Mobile, dar pentru cote mai mari de 3,00, este disponibilă o rambursare de 25%. Pentru pariurile cu o sumă cuprinsă între 3,00 și 4,00 €, rambursarea este de 50% pentru cote mai mari de 10,00 și este valabilă indiferent de tipul de dispozitiv folosit pentru a paria. Pentru pariurile cu o sumă cuprinsă între 3,00 EUR și 4,00, unde există cote mai mari de 3,00, 1xbet recunoaște o rambursare de 25%, cu condiția ca pariul să fi fost făcut de Mobile.