- Baschet

Alertă roșie pe site-ul Philadelphia 76ers: “Acest lucru se înnebunește!”

Înainte de a începe sezonul, Philadelphia 76ers a apărut în bazine ca unul dintre marii favoriți, cu Milwaukee Bucks, să ia tronul Conferinței de Est. Astăzi, cu aproape jumătate din programul terminat deja, echipa din Pennsylvania pleacă rătăcind pe locul șase în conferința sa, cu un bilanț de 23-14 și cu cea mai proastă serie în NBA (împreună cu rețele), după ce a câștigat patru pierderi la rând. .

Ultimul a venit împotriva rachetelor din Houston de la o stea James Harden.Un blocaj care a declanșat toate alarmele într-o echipă care nu are chimie și care, în ciuda semnăturilor lui Horford și Richardson, nu a găsit modalitatea de a surprinde pe teren ceea ce pe hârtie părea una dintre cele mai bune echipe din întreaga league.

Primul care și-a ridicat vocea a fost piatra de temelie a acestei echipe. Joel Embiid nu și-a putut ascunde frustrarea: „Pierderea a patru jocuri se înnebunește și nu pare să ne îmbunătățim”, a spus All-Star. “Este frustrant. Îmi pasă de câștig, iar acest lucru mă afectează. Tot ce îmi pasă este câștigarea. Merge. Trebuie să găsim o cale. Pentru a face acest lucru.” Ben Simmons a lansat un mesaj prin care cere unitatea coechipierilor săi de pe teren.Ceva care, în acest moment, nu par să fi obținut: “Trebuie să fim mai concentrați pe instanță. Nu putem fi atât de departe unul de celălalt. Trebuie să fim o echipă.”

Declarațiile Doi jucători ai francizei Sixers sunt doar ultimii de la începerea acestei crize. Alți coechipieri, precum nou-veniții Al Horford și Josh Richardson, și-au ridicat deja vocea, susținând un rol mai mare în jocul echipei, asigurând în același timp care nu știu care este rolul lor într-o echipă care pare să-și fi pierdut drumul.