- Baschet

Antrenorul de Chicago pentru inspecție: Satoran este tipul câștigător, avem nevoie de el

Boylen, în vârstă de cincizeci și patru de ani, călătorește în mod regulat la jucători pentru a construi mai multe relații personale cu aceștia, dar întâlnirea cu o nouă achiziție este și mai valoroasă pentru el. Potrivit lui Boylen, tipul de jucător victorios al Satoranului de care au nevoie Bulls.

În primul meci de vineri de la Hamburg cu Polonia, Boylen a văzut o dublă dublă față de Satoran cu 12 puncte și 11 asistări. „Tomas a jucat foarte bine. El a creat jocul, s-a oferit pentru minge, a lucrat în apărare și a jucat inteligent, ceea ce ne place și avem nevoie de Bulls – rezistența și inteligența sa ”, a spus Boylen într-un interviu acordat presei cehe.

Jim Boylen, antrenorul din Chicago

După meciul de deschidere cu Satoransky, el s-a așezat în hotelul Lindtner, unde se află echipa cehă. „Am petrecut ceva timp împreună la cină.Este bine să-l vedem pentru că încă nu am avut prea multe ocazii de a vorbi între noi. Este important să vizitați jucătorii în timpul verii, să-i vedeți cu echipa națională. Am fost deja în spate (finlandezul) Lauri Markkanen și (brazilianul) Cristian Felicia “, a spus el.

” Tomas este personajul principal al echipei cehe. Simt că ceea ce a arătat împotriva Poloniei poate face pentru noi. Asta înseamnă a alerga rapid cu mingea pentru a ataca, a-i împinge pe ceilalți înainte, a lua decizii bune. Punctul său forte este că face jucătorii din jurul său mai buni. Și de asta avem nevoie.Avem jucători tineri, talentați, iar Tomas ne poate ajuta să le îmbunătățim “, a spus el.

Nu vede o diferență mare între performanțele sale la Washington și echipa națională cehă. „Joacă inteligent, face jocul mai ușor pentru alții, încearcă să se apere și comunică bine. El m-a impresionat prin starea sa fizică și prin forma bună pe care o are în această parte a verii. Joacă foarte mult ca și cum l-am văzut jucând la Washington. Sperăm că va juca și pentru noi “, și-a dorit Boylen.

În iulie, la scurt timp după semnare, Boylen a fost clar că va merge în Europa pentru satorieni. „Am discutat și am urmărit programul său. Știam că va juca pentru echipa națională, deoarece aceasta a însemnat mult pentru el. Este foarte mândru de el. Am vrut să fiu aici și să-l susțin.Inițial îmi plănuisem să ajung pentru pregătirea de la Praga, dar nu a funcționat la timp “, a spus Boylen, care nu va merge la Campionatul Mondial din China din cauza pregătirilor pentru noul sezon.

„Îi urmăresc pentru a construi mai multe relații personale. Deci ei știu cu ce mă mândresc, de ce sunt importanți pentru noi ca jucători, ce încercăm să facem în club. Acest lucru funcționează grozav. Încă trebuie să merg la Zach LaVin și să zbor de acolo în Washington, la Otto Porter. Și cu alți jucători m-am văzut chiar în Chicago.Toți jucătorii sunt importanți pentru noi în eforturile noastre ”, a descris el. Markkanenem. „Pentru mine, aceste vizite sunt o sursă de lecții. Văd lucrurile care îmi plac, sistemele noi, diferitele moduri în care jucătorii interacționează și se joacă. Chiar dacă este vorba de călătorii de afaceri, pentru mine este și o explorare, ceea ce este foarte valoros pentru mine ”, a spus Boylen.

La Chicago, Satoranul anual de 10 milioane de dolari va fi al patrulea jucător cel mai bine plătit pentru Porter (27,25 milioane), LaVine (19,5 milioane) și Thaddeus Young (12,9 milioane).Ce îi promite această poziție?

„Vrem ca el să joace pentru echipă. Și a continuat să facă ceea ce făcuse până acum. Nu trebuie să schimbe nimic. Vrem ca acesta să ia decizii bune în joc, calitate în apărare și să-și arate caracterul, chiar și în cabină, și să ne ajute să câștigăm. Mare lucru pentru el și pentru noi este că poate rămâne el însuși “, a spus Boylen. Satoran l-a captivat încă din februarie 2018 în meciul cu Washingtons Bulls. Potrivit lui Boylen, totuși, motivul principal pentru care a obținut 25 de puncte, care este încă un record ceh valabil în NBA. „Ne-a oferit 25 de puncte, dar a suferit și o emoție la finalul meciului. Am fost intrigat de felul în care a făcut față situației. Cu ce ​​clasă, cât de rezistent era. De la noi nu a fost o intervenție bună de apărare asupra lui.Dar el a stat în picioare, a mers pe drum, iar personajul său în acel moment m-a uimit. Și când am aflat că îl putem obține, am fost încântați. El este tipul câștigător, avem nevoie de astfel de jucători “, a spus el. „Am fost foarte sincer cu el și cred că a înțeles. Nu promit jucătorilor câteva minute, le promit doar o abordare provocatoare de antrenor, un efort de a face lucrurile bine și de a construi ceva pentru Chicago. Cred că i-a plăcut. Că vrem să acționăm ca o echipă și să reprezentăm cât mai bine orașul nostru.Talentul său este important pentru noi și l-am luat pentru trăsăturile sale de caracter ”, a adăugat el.

Boylen a fost citat după implicarea de peste mări cu Satoranski pentru contorizarea lui Kris Dunn ca primul quarterback. „Aceasta este o întrebare foarte complexă. Ceea ce am vrut să spun este că avem un jucător bun în sistemul nostru de joc, care joacă de multă vreme cu noi și pe care îl iubesc ”, a explicat el.

pot schimba, pentru că acum nu voi promite nimănui baza cinci.Cu toate acestea, Kris este o parte importantă a jocului nostru și a echipei noastre și aștept cu nerăbdare o performanță deosebită din partea lui ”, a adăugat el.

Satoranský a fost folosit la Washington de antrenorul Scott Brooks pentru primele două sezoane. am mai multe șanse în absența lui John Walla. „Tomáš este mai ales un bun jucător de baschet. Cred că poate juca sferturi în sistemul nostru de joc, dar cred că poate lucra și în poziția 2 sau 3 ”, a spus el. Fie că joacă cu mingea sau în afara mingii, știe să lucreze.Apreciem foarte mult versatilitatea, parametrii, rezistența și potențialul său de a sări în diverse poziții ”, a adăugat Boylen.