- Baschet

Lecții de la germani. Jucătorii de baschet au pierdut pentru prima dată înaintea campionatului

Antrenorul Ronen Ginzburg intră în cel de-al doilea dintre cele trei turnee înaintea campionatului duminică împotriva Ungariei de la ora 17:30. . Am găsit o apărare agresivă excelentă. Nu ne-am descurcat puțin. Trebuie să luăm și lucruri pozitive din acest aspect, că nu ne-am dat jos armele și Pavel Pumprla a jucat perfect ”, a declarat asistentul antrenorului Petr Czudek. “Mâine maghiarii noștri așteaptă încă patru meciuri și noi șirăm margele pentru a obține cele mai bine pregătite pentru Shanghai”, a adăugat el.Alături de Schröder Daniel Theis de la Boston, Maxi Kleber de la Dallas și Isaac Bong cu Moritz Wagner de la Washington.

Echipa cehă a condus abia la început de trei ori după coșul de deschidere al lui Hruban și apoi după patru aruncări libere de succes Audy . Germanii au fost conduși de rolul lui Schroeder din Oklahoma City, care a marcat 11 puncte în primul sfert, inclusiv două trepte, și au încununat o linie de șapte puncte la 20:12 cu o pasă excelentă către Theise.

fără puncte, dar apoi germanii duc la 16 puncte, care au aranjat în minutul 18 cu Theis. Cehii și-au îmbunătățit apoi apărarea și au arătat o linie de opt puncte la jumătate, șase dintre ei marcând Auda.

„A fost cu siguranță cel mai dur adversar până acum.Am văzut unde mai avem puncte slabe și la ce trebuie să lucrăm. Cred că unul dintre aceste lucruri a fost faptul că Germania a jucat cu adevărat o linie ridicată în aproape toate pozițiile, cu excepția sfertului. Acest lucru este foarte greu și au jucat foarte fizic “, a spus Patrik Auda, cel mai bun marcator ceh cu 12 puncte. următorul nu a marcat. Apoi, Kleber a lovit de două ori, cu unul din trei puncte, iar cehii au fost nevoiți să piardă brusc o pierdere de 31:46. diferență deja 18 puncte. În sfertul final a crescut la 25 de puncte.Căpitanul Pumprla, Vyoral, Krejčí și Peterka au răspuns cu o linie de 9 puncte, iar cehii au atenuat în cele din urmă înfrângerea. „A fost probabil cea mai bună echipă cu care am jucat vreodată. A fost o școală uriașă și primul adversar foarte bun și cred că avem nevoie de toți ”, a spus Vít Krejčí.