Betano

Desigur, Betano are unul dintre cele mai bune tipuri de asistenta pentru clienti din intreaga lume. Douazeci si patru de ore de e-mail accepta chat-urile in timp util sunt principalele caracteristici exceptionale ale Betano atunci cand vine vorba de ingrijirea clientilor.

Este concentrat pe Ronopa si este operat de compania mama Betano Group, care a avut o prezenta in industria jocurilor de noroc inca de la inceputul anilor nou-nouti. Are o licenta malteza, desi nu are, in prezent, o licenta ONJN, ceea ce inseamna ca pentru jucatorii din Marea Britanie, deocamdata aceasta este o zona fara deplasare.

Clientii care pot paria cu Betano au optiunea de a paria pe sport inainte de joc sau live, pe langa virtual.

Twitter-ul lui Betano are peste 1800 de urmaritori de cand a intrat in direct in aprilie 2016. Este si pe Facebook. Are o sectiune de blog si previzualizari de pariuri ale site-ului. Betano nu s-a angajat inca in nicio unitate de marketing mare si nici nu sponsorizeaza echipe sau competitii in vreun sport. Daca doresc sa continue progresul, este o ruta pe care ar trebui sa o ia in considerare, desi programul lor de afiliere pare popular si afiliatii este una dintre sursele majore de trafic de case de pariuri.