Cum se descarca aplicatia mobila 1xbet IOS?

La fel ca Android, 1xbet este disponibil si pentru dispozitivele iOS. Este fara efort si de inteles pentru incepatori. Acum, va fi convenabil si pentru utilizatorii iOS sa parieze la sporturile de echipa preferate.

Interfata versiunii iOS a aplicatiei este impartita in doua parti majore – prima afiseaza evenimentele viitoare, in timp ce cealalta afiseaza evenimentele live in desfasurare. Chiar si sporturile sunt separate, dar sunt accesibile si pot fi afisate in acelasi timp.

Aplicatia mobila ofera diferite tipuri de evenimente sportive, cum ar fi evenimente virtuale, sporturi electronice, softballs, navigatie, cricket, etc. Utilizatorii pot juca, de asemenea, diferite jocuri de cazino manevrate de dealeri live prin Wheel of Fortune, 21, Ruleta rusa si multe altele.

Descarcare aplicatie ios 1xbet.

Daca intentionati sa instalati o aplicatie 1xbet pe unul dintre dispozitivele dvs. iOS, este posibil sa aveti nevoie de aceste ghiduri pas cu pas pentru a parcurge. Setari ios pentru aplicatii. Pasul 1: Accesati „Setari”. (Consultati imaginea din partea stanga). Pasul 2: Accesati iTunes si App Store. Pasul 3: Faceti clic pe „ID-ul Apple”. Pasul 4: Mergeti in Tara / Regiune. Schimbati tara sau regiunea si alegeti tara din lista. Pasul 5: Cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate Apple. Faceti clic pe „Acord” (inseamna ca Acceptati). Pasul 6: Confirma modificarile facand clic pe „Acord”. Pasul 7: Daca nu aveti inca un ID Apple, asigurati-va ca completati toate campurile goale. Pasul 8: Acum sunteti setat! Gasiti 1xbet in App Store si apoi faceti clic pe „Download”. Sau puteti vizita site-ul si descarcati fisierul .apk de pe internet.

Aplicatia pariuri de pe acest dispozitiv se numeste „1xWIN”. Se poate descarca cu usurinta prin Magazinul de aplicatii Windows. Aplicatia este putin diferita in comparatie cu cea disponibila pentru utilizatorii iOS si Android si este disponibila pentru descarcare, nefiind necesara plata de bani a utilizatorilor. Aplicatia este GRATUITA si tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati la 1xbet si sa descarcati aplicatia gratuit.