Efortuna

Acest case de pariuri permite cele mai populare metode de plata pentru toate tranzactiile pe care doriti sa le efectuati pe site. Puteti utiliza Neteller, Visa, MasterCard, Paysafecard, EcoPayz, transfer bancar. Mai multe informatii despre metodele de plata puteti gasi in sectiunile Depozite si Retrageri din aceasta pagina de recenzie.

EFortuna are limite bine definite pentru pariu minim si pariu maxim. Pariul minim este de 0,10 EUR sau echivalentul in moneda, iar pariul maxim este de 500 EUR, dar acesta variaza, in functie de eveniment si sport. Castigarea maxima acceptata este de 70.000 EUR pe zi sau echivalent in moneda, in functie de eveniment. Toate limitele impuse pe aceasta platforma sunt detaliate in sectiunea Pariuri din pagina de revizuire EFortuna.

Pentru toate intrebarile pe care le aveti, serviciul pentru clienti este disponibil prin chat live, telefon sau e-mail 24/7. Mai multe informatii despre bonusuri, modalitati de plata, inregistrare, pariuri, valute sau altele veti gasi daca cititi recenzia completa de la EFortuna.

Site-ul companiei arata destul de neted. Este simplu, usor de utilizat si convenabil. Pagina principala contine meciuri viitoare si pariuri live, care ar putea fi foarte utile, iar clientii nu ar trebui sa le caute in subsectiuni. Utilizatorii pot vedea toate evenimentele principale ale zilei si ofertele promotionale curente ale companiei folosind un glisor in partea de sus a paginii web. Site-ul web functioneaza destul de rapid, deschizand noi ferestre si file intr-o chestiune de secunda. Cantitatea pietelor disponibile este afisata langa un anumit eveniment sportiv.