- Fotbal

Boemi – Olomouc 3: 2, cifra de afaceri mare a locuinței, în decorul decis, Bartek

„O experiență emoțională grozavă. Acum călărim pe un val de emoții frumoase. Am transformat meciul cu fanii noștri pentru că ne-au oferit energie. Fără ea nu am fi reușit să o facem ”, a declarat antrenorul de acasă, Martin Hasek, în cadrul unei conferințe de presă.

Pentru prima dată în sezon, boemii au strâns bani pe stadionul de acasă, dar nu și-au pierdut invincibilitatea în Ďolíček.Au luptat împotriva lui Sigma până la sfârșit și, ca și sezonul trecut, au avut o întorsătură senzațională împotriva lui.

Ea a mai pierdut 0-2 la Olomouc anul trecut, însă după golurile lui Nečas, Yousaf și Hašek în ultima jumătate de oră, evoluția meciului s-a inversat complet.

Boemii au ocupat sâmbătă locul 9 în tabel. în fața adversarului.

Pentru prima dată în sezon, Fryšták, care va sărbători duminică a 32-a aniversare, a primit prioritate la obiectivul boemilor, în detrimentul lui Valeš.

La sfârșitul minutului 11, Trimis o mașină lungă, Pokorny s-a deplasat în spatele său, dar Wand s-a izbit de aproape. În minutul 16 a trecut Podaný în var, dar Hronek nu a ajuns la minge. Oaspeții nu au ajuns la prima fotografie până la 31 de ani.minut, dar Falt a reușit să tragă înaintea celei de-a 16-a reușite de Fryšták.

Șapte minute mai târziu, Sigma s-a bucurat. Bartek a lovit mingea în dezaprobare, iar Houska a împins-o spre Falta. Mijlocașul Olomoucký a venit prin apărare cu apărătorul gazdelor și șutul său central din linie către Fryšták. Praguers după ce a câștigat cu 3-0 o victorie în fața lui Mladá Boleslav și o remiză fără margini cu Plzeň în collectedolíček, colectată pentru prima dată în sezonul ligii. „Practic, am obținut un gol din prima situație. A fost un șoc, directivă ”, a spus Hasek.

În minutul 55, Falta a intrat pe var, după ce un duel cu Wand a căzut, iar judecătorul Lerch a ordonat un penalty. Nu și-a schimbat verdictul nici după ce l-a consultat pe arbitrul video. Lovitura de pedeapsă a fost făcută de Plšek, care a lovit cu capul în dreapta colțului.Mijlocașul de 25 de ani s-a luptat împotriva cangurilor în al patrulea din ultimele cinci dueluri din ligă. În minutul 62, Podaný a avut grijă de lovitura liberă directă de la 20 de metri. El a aruncat mingea în colțul de sus al porții Reichl și a amintit despre finalul similar din meciul cu Mladá Boleslav.

a primit clar o lovitură directă a Cubei, care a lovit fantastic prin zid. Golul a început atât jucătorul, cât și publicul, care a fost în declin logic. Deodată, a fost clar că jucătorii noștri au forță. Am început să arătăm bine în mișcare ”, a spus Hašek.

În minutul 70, Reichl a reușit să facă față cu șutul lui Vodhanel de pe teren.Totuși, două minute mai târziu, el a capitulat când Wand a traversat colțul lui Jindřiška și a ridicat capul. Au bătut Sigma în fața lor în ligă, după cinci partide. Obținerea unui obiectiv în setarea 2: 2 face un sentiment frumos, de nedescris. Frumos emoțional “, a spus Bartek.

” Am făcut greșeli individuale și am pierdut meciul de neînțeles.Sunt foarte dezamăgit deoarece am pierdut deja câteva meciuri la final și pierdem puncte ”, a declarat antrenorul vizitator Radoslav Látal.