- Fotbal

Celta îl joacă cu îndoiala de susținerea pe care o va avea în tribune

Un rival intens și cel mai incomod împotriva unui meci foarte important pentru Celta. Osasuna ajunge la un Balaídos care durează două luni fără să-și vadă echipa câștigând și care are nevoie de cele trei puncte care sunt puse în joc dacă vrea să părăsească zona retrogradării în ultima zi a primei runde.

Oscar García nu a furnizat încă lista convocată, deoarece duminică dimineața este programată o sesiune de activare. Pentru a juca împotriva navarienilor, el nu va avea Araújo suspendat, precum și răniții Sergio, Iván Villar, Juncà, Jorge Sáenz și Denis Suárez.Și acestor șase victime – care l-au determinat să-l revendice pe Sergio Carreira – se adaugă îndoielile ridicate de Lobotka care are capul mai mult la Napoli decât la Vigo.

Acest Celta-Osasuna este marcat și de controversă care s-a transformat de când Liga Profesionistă de Fotbal a decis că partida se va juca în noaptea de 5 ianuarie.Protestele ambelor cluburi și ale fanilor respectivi nu au fost de niciun folos, iar rezultatul care se teme este că astăzi Balaídos va înregistra cea mai proastă intrare a întregului sezon.

Așteaptă întăriri care încearcă să echilibreze Echipa albastră deschisă pentru a doua jumătate a campionatului, Oscar García va reveni să se așeze pe bancă și, deocamdată, își va păstra intențiile un secret pentru a încerca să dezactiveze un Osasuna care se teme, deoarece intensitatea sa pe teren este o circumstanță care în meciurile anterioare și Față de rivalii similari, viguesii nu au reușit să contracareze și asta a însemnat pierderea suficientă puncte.

Cu doar trei victorii înregistrate, Celta încearcă să respingă primul tur cu o victorie și să înceapă anul 2020 cu senzații diametral opuse celor care l-au însoțit o mare parte din 2019.Și este că pentru a se salva, vor trebui să se descurce mult mai bine de acum până în luna mai.