- Fotbal

Hasek să se întoarcă: După nivel, am crezut deja că vom înscrie cel de-al treilea gol

“După un astfel de meci, conferințele de presă sunt bune”, a zâmbit antrenorul boemilor. „A fost o experiență emoțională deosebită pentru toți fanii, pentru noi pe bancă, pentru jucători. Cu excepția suporterilor Sigma, desigur. ”

Pasionații săi au revenit când au pierdut 0: 2 în minutul 48 după penalty-ul lui Jakub Plšek. La scurt timp însă, frumosul gol al lui Jakub Podaný i-a dat afară dintr-o lovitură directă.

„Așa arată când lovitura este cu adevărat. L-a trimis fantastic pe perete și a pornit jucătorii și publicul. Trebuie spus că am întors meciul cu fanii.Nu ne-am putea descurca fără ele ”, a spus Hašek. “Dar nu am avut atâtea ca la meciurile anterioare de acasă”, antrenorul a amintit triumful asupra lui Boleslav (3: 0) și o remiză cu Pilsen (0: 0). în cele din urmă a menținut un echilibru impresionant acasă chiar și după duelul cu Sigma. Hašek și-a amintit ca echipa sa să transforme aceeași manevră la Olomouc în septembrie trecut, dar a spus că a fost în diferite peisaje.

„Ne-am schimbat acolo în minutul 30, am fost mai buni în prima repriză. Mă duc. Acum, la zero două, nu am avut acest sentiment complet.Apoi a venit golul lui Cuba Podaný, dintr-o dată am început să arătăm mișcare bună…Și apoi golul din corner. “Nu am reușit deloc, dar deodată, Lukáš Hůlka s-a spânzurat în aer”, a zâmbit Hašek. “Și la acel moment, am crezut deja că vom marca cel de-al treilea gol, a fost un fanatism atât de pozitiv.” “După decontare, a fost o plăcere să antrenez un astfel de meci”, a spus antrenorul.

„Până la urmă, nu am intrat în panică, în prima parte am oferit o mulțime de baloane gratuit. Am pus acolo Consiliul Cuba, care a adus ceea ce era necesar.Ne-am păstrat calmul, am marcat un al treilea gol, iar acum mergem pe un val de emoții frumoase. ”

Ceea ce vine la îndemână atunci când boemii vor avea un meci dur în campionatul Slavia runda următoare.

Chiar nu am crezut asta. Dar cu siguranță ne vom încrede unul în altul mai mult decât dacă am lega aici 2: 2. Acum a fost un meci foarte important cu Olomouc și având în vedere faptul că Slavia ne așteaptă, sunt foarte fericit că am reușit ”, a adăugat Hašek.