- NBA

Supravegherea a venit din Chicago. Satoranský a apreciat vizita și i-a lăudat pe nemți

„A fost cu siguranță cel mai greu test pentru noi. Fizicitatea și atletismul germanilor era dincolo de puterea noastră. Am intrat în meci la sfârșitul celui de-al doilea trimestru, cu presing și scurgere bună. Forțele scădeau puțin, germanii au desigur un cadru larg și astăzi au arătat-o. Îndrăznesc să spun că cu Lituania va fi cel mai dur adversar în pregătire, iar aceste meciuri sunt în regulă “, a spus Satoranský. Boston (17).

Maxi Kleber de la Dallas și o nouă pereche de Washington, au jucat actuale echipe Satoran, Isaac Bong și Moritz Wagner (care tocmai au pâlpâit pe teren).Paul Zipser a lucrat și în NBA până de curând.

Mai mult decât numărul jucătorilor NBA, dar Satoransky a spus, stilul jocului a fost o problemă pentru cehi.

mult de văzut pe pivot, chiar și aripile sunt destul de înalte și atletice, se pot învârti mult. Desfășurarea nu scade timp de patruzeci de minute, iar revenirea este, desigur, dificilă. Cred că Germania este una dintre cele mai bune echipe din Cupa Mondială și sunt curios de felul lor ”, a spus el. .

“Aceasta este desigur apărarea.A fost extins, au fost rotații rapide, am încercat să le înjunghiem sau să le depășim trecând, dar nu ne-au lăsat o mulțime de rachete precum polonezii. Din aceasta rezultă un număr mai mic de fire. Împotriva acestor apărări este mult mai greu să păstrezi acest procent, deoarece este un meci solicitant din punct de vedere fizic ”, a adăugat Satoranský. transferul său de la Washington la Tauri.

“Desigur, mă bucur. Acesta arată sprijinul nu numai al organizației din Chicago, ci și al antrenorului.Ieri am avut o conversație bună pentru că nu voi fi acolo la începutul reuniunii echipei din septembrie, așa că a vrut să mă vadă înainte ”, a spus Satoran, care se va lupta în China la acea vreme.

a arătat 12 puncte și 11 asistențe, o zi mai târziu a marcat patru puncte și două asistări. „Cred că este grozav din poziția mea că există un antrenor și arată interes. Poate că văzuse meciuri bune. Astăzi ne-a fost dificil – a doua zi, o echipă foarte fizică și a fost un meci foarte dificil ”, a adăugat Satoranský.