- Pariuri

Bříza a vândut hochei Sparta, el ajunge și în club ca manager

„Am avut recent negocieri intense cu privire la viitorul Spartei, care a dus la decizia mea de a vinde întreaga pachetă. Deși au fost luate în considerare diverse variante ale angajamentului meu în Sparta în timpul negocierilor, în Betfair final am decis să renunț la clubul complet “, a spus Bříza.

El a descris Sparta, cu care a câștigat trei titluri de campionat ca jucător, în calitate de jucător de inimă. contează.

“Am dedicat o mare parte din viața mea, ceea ce mi-a îngreunat decizia. Aș dori să profitez de această ocazie pentru a mulțumi tuturor oamenilor care m-au ajutat să depășesc situații deseori foarte complicate. Mai ales tuturor partenerilor și fanilor fideli ai clubului și, desigur, familiei lor. Apreciez foarte mult sprijinul lor.Îi doresc mult succes mult noului proprietar și întregului club “, a adăugat medaliatul de la Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice.

” HC Sparta este un brand sportiv tradițional puternic, cu un potențial considerabil. Suntem pregătiți să asigurăm stabilitatea clubului și dezvoltarea ulterioară a acestuia “, a spus Pechar în numele Kaprain.

Cu opt titluri, Sparta este a patra cea mai de succes echipă din istoria hochei cehului. Dar în ultimii ani nu a reușit. Ultima pariuri sportive online dată când a câștigat Extraliga a fost în 2007, sezonul trecut a fost condusă în runda preliminară a playoff-urilor cu Vítkovice sub conducerea antrenorului german Uwe Krupp.

Grupul Kaprain a fost fondat în 2013. De la început, s-a concentrat pe trei domenii de bază: industria, imobiliare și finanțe.Partea imobiliară a grupului constă în principal în construcții pe un teren din apropierea arenei O2 din Praga, reconstrucția clădirii din strada Pařížská și proiectul din Piața Victoriei.

Filiala industrială include acțiuni la companii sau proiecte finanțate precum Nej.cz., AVE CZ odpadové hospodářství și Aeroportul Premium Outlet Praga. În domeniul financiar, grupul se ocupă de răscumpărare, administrare și recuperare a creanțelor corporative și de vânzare cu amănuntul.

Financier Pražák a început în anii ’90.ani în Pragobanka, din 1996 a lucrat la Česká pojišťovna, ulterior s-a transferat la PPF în funcția de manager de investiții și a lucrat direct Betano pentru cel mai bogat ceh Petr Kellner.

După aproape 20 de ani de strânsă colaborare cu Kellner, la sfârșitul anului 2013 a cumpărat un specialist în tranzacționarea creanțelor de la Grupul PPF, AB-CREDIT (ABC), pe care îl dezvoltase anterior. Împreună cu ABC, el a preluat și proiecte imobiliare riscante și pe această bază a început să-și formeze propriul grup de investiții Kaprain.