- Pariuri

Sf. Louis sărbătorește după al șaptelea meci, iar Dallas și Polul au renunțat și la Dallas

Jucători de hochei Louis a trecut printr-o criză majoră în partea obișnuită a sezonului NHL din acest an. În ianuarie, aceștia au fost printre cei mai răi din întreaga competiție, când antrenorul Mike Yeo a terminat. Succesorul său Craig Berube a reușit apoi un mic miracol, reușind deja să discute despre personalul pariuri online ambițios și să ajungă în playoff. Și acesta ar fi un succes, cu atât mai mult credit pentru el după ce a avansat prin doi adversari până la finala Conferinței de Vest. > cu unul dintre cei mai buni portari din competiție, Ben Bishop, a fost un nou venit al golului Blues, Jordan Binnington. Canadianul de 25 de ani a câștigat doar încredere în timpul sezonului pe baza performanțelor inconfundabile ale lui Jake Allen și a fost el care le-a oferit albastrilor liniștea sufletească de care avea nevoie.În meciul decisiv de marți, el a prins 29 din cele 30 de șuturi ale lui Dallas și a fost ales ca a doua stea după golgheterul Patrick Maroon.

Un membru al formației a treia Blues a câștigat al șaselea minut din a doua prelungiri. Robert Thomas, un tânăr de 19 ani, a fost concediat pentru prima dată după ce taurii în zona ofensivă, iar pucul eliminat a găsit un maron emfatic în zona de gol – 2: 1. Echipa gazdă a sărbătorit destul de meritat după ce a avut un avantaj de tragere de 54:30 în al șaptelea duel.

Dallas a fost de mult timp ținut în promovarea de nădejde a portarului Bishop. În afară de Maroon, doar fundașul Vince Dunn l-a învins, care a tras exact în minutul 14. Stelele au reușit să case de pariuri licentiate in Romania se stabilească la scurt timp după. V 16.Mats Zuccarello a sărbătorit un minut.

Un alt gol pentru oaspeți, pentru care fundașul Roman Polák (26:18, +/-: 0) și centrul Radek Faksa (25:27, +/-: 0, 5 lovituri), nu au putut trage.

Playoff-urile din acest an, după eliminarea neașteptată a tuturor câștigătorilor diviziei din runda de deschidere, au marcat o altă unică. Deja a treia serie din decisiv al șaptelea meci a fost judecată în timp suplimentar. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată înainte într-un an. În rundele de deschidere a fost în luptele din Carolina cu Washington și San Jose cu Vegas, marți acest număr a fost extins de St. Louis. Albastrii își vor aștepta în continuare adversarul în finala conferinței. San Jose și Colorado așteaptă, de asemenea, un al șaptelea duel atractiv.

Rezultate 2.kola play off:

Mai mult: https://pariurix.net