- Pariuri

Surorile lui Plíšek au fost eliminate la Madrid în turul 2, Ferrer a refuzat finalul carierei sale

Plíšková, care s-a retras din turneul de la Praga săptămâna trecută din cauza problemelor de sănătate, a trebuit să lupte din greu în capitala Spaniei în primul tur. Cu ucraineanca Dajana Jastremská, ea a evitat patru cuvinte cheie și a câștigat în trei seturi, împotriva compatriotei sale Kozlovová, ea nu mai avea succes.În setul decisiv al treilea, Kozlovová a revenit la nivelul jocului din primul set și, datorită greșelilor lui Plíšková, a marcat una dintre cele mai mari victorii ale carierei online case de pariuri sale.

Pauză decisivă a fost câștigată de femeia ucraineană în cel de-al nouălea joc, apoi a terminat meciul cu un joc curat. Nu a fost nimic valabil pentru favoritul ceh, chiar și 14 ași.

Kozlovová și-a extins astfel calatoria de succes de la calificarea la etapa de 16, ceea ce nu a avut succes pentru Kristýna Plíšková. Vekičové a pierdut în mai puțin de o oră și jumătate.

Numărul unu mondial Naomi Osaka a petrecut peste două ore și jumătate pe teren cu al 73-lea jucător din clasament, Sara Sorribes. La final, japonezii au învins-o pe tenista de acasă 7: 6, 3: 6, 6: 0 și au trecut la optimi de finală pentru prima dată la Madrid.Nu va prezenta numărul patru mondial Angelique Kerberová din Germania, care a demisionat înaintea meciului din etapa a 2-a cu croata Petra Martičová din cauza unei accidentări la gleznă.

Adio Ferrer din primul tur la Madrid

David Ferrer, treizeci și șapte de ani, își spune adio carierei sale de tenis la Madrid, dar sfârșitul său este încă la vedere. Fostul jucător din clasamentul mondial al treilea a rămas în fața mulțimii de acasă din capitala Spaniei, după ce l-a bătut pe compatriotul Robert Bautista într-o luptă de trei sutimi în primul tur.

turul său de adio este să culmineze la Madrid. Contrar presupunerilor de hârtie, el nu și-a încheiat cariera pe 21.jucător al lumii Bautista, pe care Ferrer l-a învins după două ore și 37 de minute 6: 4, 4: 6 și 6: 4.

“Este un mare prieten și războinic. El luptă până la ultima minge a carierei sale. Îi doresc tot Unibet ce este mai bun, vreau ca el să avanseze în finală ”, a spus Bautista învins prietenului său. .Câștigătorul a 27 de turnee ATP a învins-o pe tânăra germană în luna martie a acestui an la Miami, iar Zverev se luptă să își piardă forma – a pierdut în sferturile de finală de la München săptămâna trecută și nu a câștigat mai mult de două meciuri în șase turnee la rând.

Federer s-a întors în lut după 1090 de zile

Douăzeci și două campioni de Grand Slam, Roger Federer, sărbătorit la Madrid câștigând întoarcerea la lut după 1090 de zile lungi. Tenismanul elvețian, în vârstă de 37 de ani, l-a învins pe francezul Richard Gasquet 6: 2, 6: 3 în turul doi, rămânând pe teren doar 52 de minute.

Fostul număr mondial Federer a jucat pe argilă pentru ultima dată pe 12 mai 2016 la Roma, unde a pierdut. în turul de 16 la austriac Dominic Thiem.Apoi nu a început la Roland Garros din cauza unei accidentări la spate și a ratat complet sezonul de lut în următorii doi ani.

“Mă simt bine, mental și fizic și simt că joc un tenis bun. Se poate spune că totul merge grozav “, a spus Federer înainte de începerea turneului de la Madrid, care are o pregătire de o lună în argilă.

Federer a triumfat la Madrid în 2009, iar apoi Roland Garros a câștigat pentru prima și ultima dată. Grand Slamul de la Paris va începe pe 26 mai.

Numărul unu mondial Novak Djokovic din Serbia a câștigat al doilea tur în două seturi. Cei doi câștigători de la Madrid l-au învins pe americanul Taylor Fritz 6: 4, 6: 2 când a intrat în turneu.

Favoritul acasă, Rafael Nadal, va începe turneul miercuri cu un meci împotriva talentului canadian Felix Auger-Aliassime, dar suferă de probleme la stomac.Totuși, s-a antrenat marți.

Mai multe informații aici: Mai Mult