- Uncategorized

Greg Inglis anunță retragerea din LNR, cu efect imediat

Comandantul din South Sydney Greg Inglis a cerut încheierea imediată a strălucitoarei sale cariere de 15 ani în NRL, cu aproape doi ani înainte de data planificată pentru pensionare.

„Ce carieră”, a spus el reporterilor de la Redfern Oval. luni.

Unul dintre cei mai decorați jucători ai secolului 21, Inglis se luptă cu o problemă serioasă la umăr și nu a mai jucat din runda a doua. De asemenea, s-a luptat cu problemele genunchiului. Care este punctul (de aur) al loteriei pentru prelungiri a LNR?Nu este corect | Matt Cleary Citește mai mult

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 32 de ani a negat că corpul său l-a dezamăgit și nicio problemă de sănătate mintală nu a contribuit la decizia sa.

„Nu există pensionare prin intermediul boli mintale sau răni sau așa ceva”, a spus Inglis.

„Cred că este timpul și decizia corectă pentru mine.

„M-am gândit la asta de ceva vreme.M-am împăcat cu asta.”

Inglis se retrage cu 263 de jocuri NRL, jucând în cinci mari finale și câștigând o premieră cu Rabbitohs în 2014.

De asemenea, a câștigat două marea finală cu Melbourne în 2007 și 2009, cu toate acestea, ambele titluri au fost eliminate din cauza înșelăciunii salariale de către club.

Inglis a jucat 39 de teste pentru Australia și 32 de jocuri cu State of Origin.

El a spus că i-a informat pe agenții de putere ai lui Rabbitohs despre decizia sa luni trecută, dar i s-a dat săptămâna să se întoarcă în orașul său natal, Kempsey și să ia în considerare poziția sa.

Le-a spus colegilor săi după meciul lor de sâmbătă pe Sunshine Coast. , înainte de a-l anunța, flancat cu familia și colegii de echipă, luni.Visul NFL al lui Valentine Holmes este viu după ce a fost preluat de New York Jets Citește mai mult

Se înțelege că Inglis pleacă din ultimii doi ani ai săi. contract, ceea ce înseamnă că salariul său nu va fi inclus în plafonul clubului, jucătorul renunțând la peste 1,5 milioane de dolari.

Fostul reprezentant al Queensland și Kangaroos Vom continua să lucrăm cu clubul într-o varietate de roluri diferite, inclusiv în departamentul de fotbal.

„Banii nu te fac fericit.Oamenii din jurul tău sunt cei care te fac fericit. Banii nu te conduc…Eu nu sunt condus de bani”, a spus Inglis.