- Uncategorized

Jess Breach înscrie de două ori în loviturile cu nouă încercări ale Italiei din Anglia

Femeile din Anglia au încheiat aproape toate titlul celor șase națiuni la Exeter și este imposibil să ne imaginăm că Scoția le-ar fi negat un Grand Slam la Twickenham sâmbătă seara viitoare. Sarah Hunter, înapoi la conducerea echipei cu cea de-a 112-a caschetă, a marcat una dintre cele nouă încercări ale lor, iar vânturile rafale de la Sandy Park nu aveau să sufle niciodată casa de pe teren.

Italia intrase în joc ca singura altă echipă neînvinsă din competiție, dar au fost dezamăgitori. Anglia și-ar putea permite să facă greșeli și să respingă șansele de a înscrie în prima repriză. Dar pachetul lor, cu încuietoarea Abbie Scott comandând în linie și scrumul dominant pe tot parcursul, au fost prea puternici pentru vizitatori.Pe măsură ce Scott a luat linie după linie, a fost greu de crezut că avea două degete rupte legate la mâna stângă.

Axa dreaptă a Angliei, Jess Breach, și-a continuat fenomenala trecere de la șapte la 15-a- joc lateral. Breach a înscris două încercări și ar fi putut avea un hat-trick. Acum are un uimitor 18 din șase teste. „Rugby-ul femeilor decolează”: Anglia încântată de arcul lor Exeter | Robert Kitson Citește mai mult

Atacanții italieni aveau să facă mereu o provocare fizică, dar încuietoarea italiană Valentina Ruzza, al cărei frate Federico apărea la Twickenham mai târziu în după-amiaza, cântărește 116 kg și a făcut o incursiune timpurie în teritoriul englez. .

Anglia a făcut curând clic pe treapta de viteză. Au mutat mingea în larg și Zoe Harrison i-a oferit lui Breach șansa de a înscrie prima încercare în corner.Italia a respins o șansă de aur când Beatrice Rigoni, care fusese mutată la jumătate de zbor, i-a aruncat o pasă liberă lui Aura Muzzo când aripa a văzut tryline-ul. Vizitatorii au plătit aproape un preț când Breach a fost eliminat pe linia de contact câteva secunde mai târziu, iar Muzzo a fost forțat să intre într-un instrument de salvare.

Italia a fost la scurt timp sub presiune în scrum și, după ce a fost sancționată, Trandafirii Roșii au pornit pe un maul rulant, iar prostituata, Lark Davies, a fost condusă.

Rezultatul a fost practic asigurat de interval. Marlie Packer a fost ținută deasupra liniei de către Ilaria Arrighetti, dar mingea a fost reciclată și Hunter a reușit doar să atingă. Punctul bonus de încercare a fost asigurat la un minut după pauză, când Sarah Bern, capul strâns al Angliei, s-a răsturnat după ce a ieșit din fața unei linii.Miscarea din Anglia a câștigat apoi o minge împotriva capului, Hunter a avansat și a alunecat mingea către Packer pentru a revendica a cincea încercare. Defalcare: înscrieți-vă și primiți e-mailul săptămânal al uniunii de rugby. o linie de recuzită Vickii Cornborough a fost condusă înainte ca Breach să-și arate ritmul și munca pentru a lua pasul lui Sarah McKenna și a înscrie al doilea. De asemenea, Scott a fost condus și Anglia a terminat cu o înflorire atunci când înlocuitorul Vicky Fleetwood a marcat sub stâlpi cu ultima mișcare a jocului.

Italia a părăsit terenul arătând prăbușită. Era greu de crezut că au intrat în acest joc cu cel mai bun record defensiv din competiție și tocmai au învins Irlanda pentru prima dată.Anglia a făcut o prostie.

Tânăra lor flanc Sarah Beckett a fost din nou remarcabilă și a fost numită jucătoarea meciului. „O mulțime record, nu am fi putut cere mai mult”, a spus Beckett.