- Uncategorized

John Aloisi oferă demisie șocantă ca antrenor al lui Brisbane Roar

Fostul Socceroo Aloisi a deținut frâiele Roar în ultimele trei sezoane și jumătate și a fost responsabil pentru 95 de meciuri, calificându-se în finala din cele trei sezoane anterioare cu locul 3, 3 și 6.

< „În ultimii trei ani și jumătate, am dat fiecare minut din viața mea pentru ca Brisbane Roar să fie un succes”, a spus Aloisi într-o declarație publicată de club vineri.

reflectând situația actuală, am luat decizia dificilă de a renunța efectiv imediat, deoarece cred că acest lucru este în interesul grupului de joc și al clubului de fotbal.

Clubul a anunțat că Darren Davies va lua În calitate de antrenor interimar, nu este sigur dacă asistentul lui Aloisi, fratele Ross, a părăsit clubul. Fotbalistul Guardian al anului 2018: Khadija „Bunny” Shaw Citiți mai multe

„Clubul de fotbal Brisbane Roar ar dori să mulțumim lui John pentru devotamentul și serviciul acordat clubului și îi dorim lui și familiei sale toate cele bune pentru viitor ”, ca a spus tatement.

„Clubul nu va mai face niciun comentariu în acest moment.”

Brisbane Roar se află într-o serie de pierderi de patru jocuri, inclusiv o pierdere cu 4-1 în deplasare la Wellington Phoenix și am câștigat doar unul dintre cele nouă meciuri din acest sezon.

Antrenorul echipei Sydney FC, Steve Corica, a aflat doar de ieșirea lui Aloisi la mijlocul conferinței sale de presă înainte de joc, dar a sperat că fostul său situația coechipierului nu ar împiedica urcarea Crăciunului FC pe scară până la a treia după declarația de săptămâna trecută câștigată peste Perth Glory, neînvinsă anterior.

„Este regretabil pentru el (Aloisi) și clubul de fotbal.Este, evident, o reacție importantă și, evident, sunt dezamăgit de el. aleargă și te aștepți să vină aici și să ne ofere un joc bun. ”, a spus Corica. va fi un joc bun. ”