- Uncategorized

Șeful Socceroos neagă că Tom Rogic ar fi nemulțumit după clubul de la țară

Antrenorul Graham Arnold spune că starul lui Socceroos, Tom Rogic, și-a dezamăgit faptul că a pierdut ciocnirea derby-ului Old Firm al lui Celtic cu Rangers în spatele său și se concentrează pe a ajuta Australia să apere Cupa Asiatică. mai multe

Rogic a vrut să joace în meciul din clasamentul Ligii Scoțiene sâmbătă înainte de a se alătura Socceroosului din Dubai.

Vineri a postat pe Instagram că a făcut tot ce a putut pentru a joacă pentru Celtic, dar decizia i-a fost luată din mâini.

„Sunt foarte dezamăgit că pierd meciul pe 29”, a scris mijlocașul atacant.

„A s-a luat o decizie, dar am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a rămâne la meci.

„Sunt un australian mândru, dar îmi iubesc și clubul.Niciodată nu ar fi trebuit să fie o dezbatere între a juca pentru club sau țară, ideal ar fi fost pentru ambele. Fotbalistul Guardian al anului 2018: Khadija „Bunny” Shaw Citește mai mult

„O altă provocare așteaptă în Cupa Asiei, unde voi da totul și voi reprezenta cu mândrie țara mea. ”

Vorbind înaintea amicalului australian împotriva Omanului duminică, Arnold a spus că chestiunea a fost pusă la culcare.

„Asta s-a terminat acum – Tommy este aici și este fericit”, a spus el.

„Bineînțeles că a vrut să joace în derby și asta este complet de înțeles, dar nu poți mulțumi pe toată lumea.”

În timp ce Celtic a fost dezamăgit de decizia sa, Arnold a spus că a primit apeluri de la alți manageri de club recunoscători că le-a permis jucătorilor lor un joc suplimentar înainte de a se alătura taberei.

„Am primit câteva telefoane de la alți manageri să-mi mulțumească pentru că am lăsat jucătorii să rămână în urmă și să joace acel meci suplimentar pentru a-i ajuta să câștige jocuri, așa că am făcut mulți manageri fericiți. e-mail ootball.

„Tot ce pot să spun este că întreaga situație a fost explicată cu mult timp în avans și, în același timp, am avut o singură regulă și am văzut asta ca fiind cea mai corectă cale.”

Este puțin probabil ca Rogic să joace în meciul de încălzire de duminică, Arnold planificând să acorde minute jucătorilor care nu au jucat jocuri de club.