- Uncategorized

Solskjær le spune lui Sánchez și Lukaku să intensifice la Manchester United

Ole Gunnar Solskjær a spus că revine Alexis Sánchez și Romelu Lukaku să se auto-motiveze și să urmeze exemplul lui Paul Pogba dovedind din nou valoarea lor la Manchester United – pentru că acesta ar trebui să fie „cel mai bun moment din viața lor”.

Managerul interimar l-a selectat pe Pogba pentru deschiderea celor două jocuri și a fost recompensat cu afișări impresionante de la mijlocaș. Sánchez și Lukaku au ieșit din formă în acest sezon, dar Solskjær este convins că nu este de competența lui să le îmbunătățească. Premier League: 10 lucruri de care trebuie să fii atent în acest weekend Citește mai mult

„Cred că ai spus-o pe un drum greșit ”, a spus el. „Nu pot face nimic pentru performanțele lor pe teren. Pavel a făcut-o [el însuși]. Discuțiile mele cu Anthony [Martial], Romelu, Alexis, sunt aici pentru a le pune pe drum și le revine lor să o facă pe teren.Depinde de ei când au ocazia; acesta este numele jocului ca fotbalist – trebuie să-l faci singur.

„Am dat, bineînțeles, câteva linii directoare privind exprimarea, libertatea de exprimare, dar așa am fost mereu ca administrator. Nu poți spune jucătorilor ce trebuie să facă în această poziție. Doar bucurați-vă să jucați pentru acest club – acesta este cel mai bun moment din viața dvs. ” El a spus: „Nu vă pot spune. Este un lucru diferit atunci când ești un fan din exterior. Este ușor de văzut că ar trebui să joace – deodată ajungeți cu șase atacanți, șase fundași centrali. Lucrul meu acum este Romelu, Alexis, Anthony, Jesse [Lingard], Marcus [Rashford], Juan [Mata]: șase atacanți.Rotația și comunicarea dintre jucători sunt importante pentru a ști că vor avea șanse. ”The Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic de fotbal.